Warmond is watersport

Wie Warmond zegt die denkt meteen aan Varen! Dat is niet zo gek ook want het grootste gedeelte van deze watersportplaats gelegen in de Bollenstreek bestaat uit water.
Plant u een bezoek aan dit prachtige dorp? Dan mag het huren van een sloep niet ontbreken. Vanuit onze haven in de Veerpolder vaart u direct de Kagerplasssen op. Maar het is ook mogelijk om met de boot een bezoek te brengen aan het oude centrum van Leiden. Dit is slechts een half uurtje varen. Een vaarbewijs is niet nodig wij maken een uitgebreide proefvaart met u. Uiteraard krijgt u een duidelijke waterkaart van de omgeving mee zodat u niet zult verdwalen. Hebben wij u enthousiast gemaakt en wilt u direct meer informatie voor het huren van een sloep klik dan hier
Varen Warmond

Maar naast varen is er natuurlijk nog meer te doen. In Warmond beschikken wij over een prachtige 9 holes golfbaan. Een zeer modern sport en party centrum van Dekker Sport & Party. U kunt naar de Sauna waar u een volledige dag in watten gelegd kunt worden. Of komt u met kinderen naar Warmond dan is er een echter indoor speeltuin van Monkey Town.

Eten in Warmond

Bij een gezellig dagje hoort een gezellige afsluiting, gelukkig zijn er in dit culinaire dorp diverse goede restaurants waar u een lekker hapje kan eten na een dag varen. Wij kunnen u er een aantal van harte aanbevelen zoals: Bistro La Croute, Het Stationskoffiehuis , de Kaagsociëteit  of misschien wel genieten op sterrenniveau bij de Moerbei kortom in Warmond hoeft u niet te verhongeren.

Slapen in Warmond

Mocht u na een onvergetelijke dag geen zin meer hebben om terug naar huis te rijden, geen probleem dan kunt u overnachten in het Kaag-Resort deze prachtige appartementen hebben uiteraard allemaal uitzicht op het water. Want zo hoort dat in een watersportdorp!