Ontdek Nederland Waterland vanaf het water en kom eens een sloep huren bij Sloepverhuur

Olympia Charters in Warmond. Met een sloep ervaart u de rust en de ruimte op de Kagerplassen, de Braassemmermeer en de Westeinderplassen, onderweg kunt u gemakkelijk en rustig door kleine dorpen varen of zelfs door de allerkleinste watertjes.De eenden en de meerkoeten zwemmen gezellig met u mee. U kunt aanleggen bij 1 van de velen eilandjes om te zwemmen, zonnebaden of picknicken. Huurt u bij ons een sloep dan zullen wij u aan de hand van de waterkaart of onze eigen Vaar-App een prachtige route laten zien die o.a. langs Kaag-Eiland, Oegstgeest Rijnsburg, Katwijk, Leiden en velen andere plaatsen zal voeren.

Wilt u direct online een sloep huren?

Bij Olympia Charters hebben we prachtige sloepen, boten en jachten voor u klaar liggen die u voor een dag,een halve dag of een paar uurtjes kunt huren. Onze sloepen, boten en jachten hebben alles aan boord wat u nodig heeft voor een onvergetelijke dag of complete vaarvakantie op het water.

Onze sloepen onderscheiden zich door de prachtige klassieke lijnen, zeer goede vaareigenschappen en een comfortabele binnenruimte en bovendien er staat geen reclame op de sloepen!

Wat als het slecht weer is?

Stel u zou een sloep huren maar het is onverwachts slecht weer, erg vervelend natuurlijk dat snappen wij ook daarom kunt u bij Sloepenverhuur Olympia Charters kostenloos annuleren in geval van slecht weer. Maar wij horen u denken wat is dan slecht weer? Heel simpel dat bepaalt U.

 

Wij hebben sloepen, boten en jachten in alle soorten en maten, bijvoorbeeld:

Weco 635

(8 persoons)

Seafury 700

(10 persoons)

Jan van Gent

(18 persoons)