De Weco 635

Onze elegante Weco sloepen bieden plaats aan maximaal 8 personen en zijn uitgerust met een betrouwbare 25 PK dieselmotor. Alle bootjes zijn voorzien van een stoere kabelaring rondom, fraaie teakhouten blokroosters, royale stuurstand, kussens, een buiskap en voldoende bergruimte onder de banken. U krijgt een waterkaart van het vaargebied en het centrum van Leiden, en voor de kinderen zijn vanzelfsprekend zwemvesten beschikbaar. Natuurlijk is er ook een anker en een zwemtrapje aan boord.

Wilt u een dagje een sloep huren op de Kaag? Vanuit Warmond vaart u makkelijk richting Leiden met haar mooie gevels en gezellige terrasjes. Een heerlijke stad om per sloep te verkennen. Maar u kunt ook heerlijk genieten van het prachtige landschap en het varen op de Hollandse Plassen. Vanaf de Kagerplassen vaart u ook makkelijk even naar de Braassemermeer of wat dacht u van de Vlietlanden bij Voorschoten. Kortom neem lekker een picknickmand mee voor onderweg en uw dag kan niet meer stuk.

Vaarervaring is niet noodzakelijk, u krijgt voor vertrek een instructie en proefvaart. Een vaarbewijs is dus niet nodig!

LET OP: Minimum leeftijd is 21 jaar. Legitimatiebewijs verplicht. Als u zeker wilt zijn dat er een boot voor u beschikbaar is, dan is vooraf reserveren aan te bevelen.

Unieke mooi weer garantie!

Ja u leest het goed wij geven een unieke mooi weer garantie! Maar dat kan toch helemaal niet? Jawel u kunt bij ons altijd reserveren en mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan kunt u kosteloos annuleren. U zult zich afvragen wat is dan slecht weer? Dat bepaalt u. Dus u ziet wat ons betreft hoeft u alleen te varen met mooi weer!

Handig om te weten

Geen vaarbewijs nodig

Prijzen zijn inclusief brandstof

Geen annuleringskosten

Catering of schipper optioneel

Geldige legitimatie verplicht

150 euro borg, geen annuleringskosten

Prijzen

09.00 – 13.30   ma- zo  € 140,–

14.00 – 19.00   ma – zo  € 165,–

11.00 – 17.00   ma – vr  € 185 ,–  (m.u.v. juli en augustus)

09.00 – 19.00 ma – zo € 215,–

Direct Boeken

U kunt de boeking helemaal definitief maken, betalen doet u pas bij vertrek.