Botenverhuur

Voor de verhuur van de mooiste boten gaat u naar Olympia Charters in Warmond. Onze botenverhuur overtreft uw mooiste wensen, wij verhuren prachtige boten, sloepen en jachten waarmee u er even heerlijk tussen uit kunt. Bekijk onze uitgebreide informatie over botenverhuur in Warmond en boek ook een heerlijke vakantie of dagje uit op het water.

Olympia Charters heeft een prachtige vloot motorkruisers in de botenverhuur. Onze huur boten, sloepen en jachten zijn ideaal voor een heerlijke ontspannen vaarvakantie op de Nederlandse wateren of een onbezorgd dagje uit. Een vaarbewijs heeft u niet nodig, voordat u uit onze haven wegvaart met onze boten krijgt u een uitgebreide instructie van ons. Zo gaat u een zorgeloze vaarvakantie in Nederland tegemoet en zult u helemaal tot rust komen door het kabbelende water. Met het door u gehuurde jacht kunt u varen naar plaatsen zoals: Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Purmerend , Uithoorn, Gouda of Utrecht. Aangezien wij verschillenden boten in onze botenverhuur programma hebben zullen wij ook, de juiste boot voor u in de botenverhuur hebben.

Naast de verhuur van onze jachten hebben wij ook een diverse sloepen en boten in de verhuur voor een dagje het water op te gaan. Deze sloepen zijn zeer eenvoudig te besturen waardoor iedereen hiermee overweg kan. Onze Weco sloepen zijn geschikt voor maximaal 8 personen, maar bent u met een grotere groep geen probleem wij verhuren ook de Seafury 700 voor 10 personen,de Seafury 730 voor 12 personen en ons vlaggenschip de Jan van Gent voor 18 personen.

Wilt u er ook even heerlijk tussen uit? Wilt u genieten van het kabbelende water? Boek dan één van de huurboten van de botenverhuur Olympia Charters. Met één van onze luxe motorkruisers uit onze botenverhuur heeft u de ideale vaarvakantie.

Wij helpen of adviseren u graag bij het samenstellen van de ideale vakantie op het water.

Vaarvakantie in Nederland

Ziet u een vaarvakantie in Nederland wel zitten? Huur dan de ideale boot voor uw  vaarvakantie bij Olympia Charters de bootverhuurder van Zuid-Holland. Met onze luxe motorjachten beleeft u een onbezorgde vaarvakantie van uw dromen en kunt u optimaal genieten van de prachtige wateren van Nederland. Als Jachtverhuurbedrijf zijn onze motorboten bestemd voor vaarvakanties, dit betekend dat onze boten voorzien zijn van alle luxe die u nodig heeft voor een perfect vaarvakantie in Nederland. Of u nu met twee,vier, zes acht, tien of twaalf mensen op vakantie wilt wij hebben de ideale boot voor uw vaarvakantie, geniet dus ook van een heerlijke vakantie op de Nederlandse wateren met een motorboot van Olympia Charters. Boek ook uw vaarvakantie in Nederland, ga voor een huurboot van Olympia Charters.

Genieten van het kabbelende water, ontspannen van de heerlijke rust en alle vrijheid om u heen, geniet ook van een heerlijke vaarvakantie in Nederland. Huur de ideale motorboot voor uw vaarvakantie bij Olympia Charters en geniet op uw vakantie van de Nederlandse wateren. Boek direct online uw boot of bel voor meer informatie over uw ideale vaarvakantie in Nederland naar telefoonnummer: 071-3010043.