De Olympia Superkruiser absolute klasse in Motorboot verhuur

Wilt u een jacht huren waarop u met 12 personen kan genieten van ruimte en comfort? Dan is de Olympia Superkruiser zeer geschikt voor u. Deze luxe boot is ideaal om met een grote groep voor een vakantie te huren. Binnen in het schip is een riante leefruimte, waar vanuit u door de vele ramen kan genieten van het voorbij glijdende Hollandse landschap. Buiten is het zeer goed vertoeven op het prachtige zonnedek. De kapitein van het schip kan zowel binnen in de salon als buiten op het zonnedek de boot besturen. De doorvaarthoogte van de Superkruiser is slechts 2,45 meter, waardoor u zonder moeite onder de meeste bruggen door kunt varen.

Ervaring noodzakelijk

Voor de huur van de Superkruiser is ervaring noodzakelijk. De schipper dient over een vaarbewijs en/of aantoonbare stuurmanservaring te beschikken.

Hydraulische boeg- en hekschroef

Ondanks de afmetingen is de Superkruiser voor ervaren stuurlieden buitengewoon goed hanteerbaar. Een hydraulische boeg- en hekschroef vergemakkelijken het aan- en afmeren.

Bij reservering ontvangt u een uitgebreide technische beschrijving van uw schip, een overzicht van de “verkeersregels” op het water en uitvoerig beschreven vaarroutes. Bovendien zorgen wij voor een uitgebreide vaarinstructie en proefvaart voor u vertrekt!

Prijzen en beschikbaarheid

Om het huren van de Superkruisers nog aantrekkelijker te maken, hanteren wij slechts één prijs gedurende het gehele seizoen. De huurprijs voor een week bedraagt € 3.150,-, voor een weekend €1.950,- en voor een midweek € 1.750,-. Klik hier voor de beschikbaarheid van de Superkruisers.

Vaargebied en routes

Als u de prachtige wateren van Nederland gaat verkennen, is het natuurlijk wel prettig als u weet welke routes u kunt varen. Klik hier voor een beschrijving van het vaargebied en de verschillende routes.

Olympia Superkruiser - Salon Olympia Superkruiser - Salon
Olympia Superkruiser - Salon Olympia Superkruiser - Keuken
Olympia Superkruiser - Voorpunt Olympia Superkruiser - Slaaphut
Olympia Superkruiser - Toilet Olympia Superkruiser - Douche

De Olympia Superkruiser: van grote klasse in zijn klasse!

hausboot mieten

Met de Olympia Superkruiser beschikt u over een ruim en comfortabel schip, waarop u met maximaal 12 personen van alle luxe kunt genieten.
Kleine en grote groepen, verenigingen en gezinnen zullen zich thuisvoelen in de ruime salon of op het riante zonnedek waar dekstoelen u het
genoegen van een heuse cruise zullen garanderen.

De zes hutten zijn alle voorzien van twee eenpersoons bedden, opgemaakt met luxe dekbedden, warm en koud stromend water, 220 volt
stopcontact en verlichting.Aan boord bevinden zich twee douches en twee toiletten.

De royale kombuis is ingericht met al het benodigde keukengerei en berekend op twaalf personen. Natuurlijk heeft u door het hele schip
voldoende stahoogte en ook een centrale verwarming voor wanneer het in het vroege voorjaar of late herfst wat frisser is op het water.

U hoeft slechts uw persoonlijke bagage en proviand mee te nemen, om aan uw avontuurlijke vakantie te gaan beginnen.
Op verzoek leveren wij ook al uw proviand aan boord!

Lengte: 14,95 m
Breedte: 4,85 m
Diepgang: 1,20 m
Doorvaarthoogte: 2,45-4,05 m
Gewicht: ca. 25 ton
Motor: IVECO 106,5 kW, 6 cil
Verbruik: ca. 7 liter per uur
Brandstoftank: 1000 liter
Watertank: 2000 liter
Vuilwatertank: 600 liter
Huurmogelijkheden
Week: vrijdag 14.00 – 17.00 tot vrijdag 09.00 uur
maandag 14.00 – 17.00 tot maandag 09.00 uur
Weekend: vrijdag 14.00 – 17.00 tot maandag 09.00 uur
Midweek: maandag 14.00 – 17.00 tot vrijdag 09.00 uur
Prijzen vaarseizoen 2019
Om een vaarvakantie in het hoogseizoen voor onze klanten nog aantrekkelijker te maken, hanteren wij slechts één prijs gedurende het hele seizoen. Ons seizoen loopt van begin april tot midden oktober.
Week 2950,–
Weekend 1850,–
Midweek 1650,–

Nu boeken
Legende Charterplanner
DISCLAIMER: Wij streven ernaar u correcte en tijdige informatie te geven, maar aan mogelijke onjuiste of vertraagde informatie kunt u helaas geen rechten ontlenen. Wilt u zeker weten of het jacht van uw keuze op dit moment echt vrij is, belt of mailt u dan even!