icon_roer

Jachtverhuur


Bij Olympia Charters huurt u luxe jachten voor een week, weekend of midweek. Vanaf onze thuisbasis in Warmond, pal aan de Kagerplassen, kunt u per boot Amsterdam, Utrecht, Leiden of Delft bezoeken. Geniet onderweg van de rust van het Groene Hart.

Sloepverhuur


Heeft u zin om een dag heerlijk te ontspannen op het water? Huur dan eens een sloep! Onze sloepen zijn uitermate geschikt voor een dagje uit met uw gezin, familie of vrienden. Kom lekker uitwaaien op de Kagerplassen, de Westeinderplassen of het Braassemermeer.

Bedrijfsuitjes


Uw collega’s op een ontspannen manier beter leren kennen, gaat nergens zo ongedwongen als op het water. Huur een boot of sloep voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Wij combineren een actief onderdeel op het water met een lunch, barbecue of borrel aan de waterkant.

Catering


Van een dag op het water kunt u flinke trek krijgen. Het mag u deze dag natuurlijk aan niets ontbreken. Daarom werken wij samen met gerenommeerde cateraars die ervaring hebben met het verzorgen van catering op een sloep of jacht. Aan boord van onze boten kunt u naar hartenlust genieten!

Vaarvakantie in Nederland


Sloepencadeaubon

Verras ook iemand met een ontspannen dagje sloep varen! Met een Sloepencadeaubon geeft u een onvergetelijke belevenis cadeau.

Olympia Charters

Olympia Charters is familiebedrijf die al sinds 1977 in de weer is met jachtverhuur en sloepenverhuur. Meer weten over ons?

ANWB Waterkaarten app

Met deze app heeft u altijd informatie bij de hand over uw vaargebied zoals vaarwegen, locaties van jachthavens en openingstijden van bruggen.

Vaarroutes


Omdat Warmond midden in het groene hart van Nederland ligt, is het dé perfecte locatie om een motorboot te huren. Dankzij de uitstekende waterverbindingen tussen de plassen ligt er een zeer groot watersportgebied voor u open met prachtige vaarroutes in Nederland. De grotere steden bieden allerlei culturele- en uitgaansmogelijkheden. De karakteristieke dorpjes, romantische rietkragen, stokoude dijkjes en werkende molens bezorgen u een onvergetelijke en unieke vaarvakantie. De tientallen jachthavens in dit gebied bieden volop ligplaatsen en uitgebreide faciliteiten.