Varen op de Kaag?

Varen op de Kaag maar zelf geen boot? Geen probleem bij Olympia Charters in Warmond kunt u verschillende type sloepen huren voor een onvergetelijke dag op de Kagerplassen.

Onze sloepenverhuur in Warmond biedt vele mogelijkheden. Kom bij ons een sloep huren en ga zorgeloos Varen op de Kaag. Vaar door het Unieke Hollandse Plassengebied, gelegen in het Groene Hart van Nederland. Neem een goedgevulde picknickmand mee, of leg aan bij één van de vele restaurantjes onderweg. Het centrum van Leiden leent zich bij uitstek voor een boeiende tocht door de Leidse grachten. Door de geringe doorvaarthoogte van onze sloepen kunt u onder de meeste bruggen van het centrum van de stad doorvaren. Of waait u lekker uit op de Kagerplassen, de Westeinderplassen of het Braasemermeer. Onze sloepen zijn zeer eenvoudig te boeken via ons online boekingssysteem. Heeft u speciale wensen? Wij stellen voor u een persoonlijk sloeparrangement samen en u ontvangt van ons een offerte op maat.

Reserveren

Bij ons kunt u het best een sloep huren door te reserveren. Reserveren voorkomt teleurstelling en bij slecht weer kunt u kosteloos afzeggen. Kies hier voor:

Compleet uitgeruste sloepen huren

Alle motorboten en sloepen zijn voorzien van kussens, een buiskap en voldoende bergruimte onder de banken.
U krijgt een waterkaart van het vaargebied en het centrum van Leiden, en voor de kinderen zijn zwemvesten beschikbaar.
Natuurlijk is er ook een anker en een zwemtrapje aan boord. Een sloep huren wordt dan ook voorzien van alle gemakken!

Vaarbewijs niet nodig

Voor het besturen van onze sloepen is geen vaarbewijs nodig. Ook als beginneling kunt u een sloep huren en daarmee zorgeloos varen op de kaag!