Sloepennetwerk

Gaat u een sloep huren? En wilt u uw dagje  varen  op de Kagerplassen, de Braassemermeer of misschien wel  de Vlietlanden goed voorbereiden.
Dan is het met de "App van het Sloepennetwerk" ontzettend makkelijk om thuis snel een route samen te stellen aan de hand van het alom bekende knooppunten systeem.

Het netwerk maakt u wegwijs op het water en voert u aan de hand van de knooppunten langs vele leuke plaatsen aan het water zoals:
Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Rijnsburg, Warmond, Kaag-Eiland Woubrugge of Alphen aan de Rijn.

Maar het knooppunten systeem breidt zich momenteel snel uit naar andere vaargebieden in Nederland zoals bijvoorbeeld: Loosdrechtse Plassen, Nieuwkoopse Plassen, Vinkeveense Plassen.
Maar ook de kop van Noord Holland kunt u inmiddels ontdekken met het sloepennetwerk.

sloepennetwerk

Wilt u een sloep huren op de Kaag?

Onze sloepenverhuur aan de rand van Leiden biedt veel mogelijkheden. Kom bij ons een sloep huren en ga gezellig een dagje het water op. Vaar door het Unieke Hollandse Plassengebied, gelegen in het Groene Hart van Nederland. Neem een goedgevulde picknickmand mee, of leg aan bij één van de vele restaurantjes onderweg. Het centrum van Leiden leent zich bij uitstek voor een boeiende tocht door de Leidse grachten. Door de geringe doorvaarthoogte van onze sloepen kunt u onder de meeste bruggen van het centrum van de stad doorvaren. Of waait u lekker uit op de Kagerplassen, de Westeinderplassen of het Braasemermeer. Onze sloepen zijn zeer eenvoudig te boeken via ons online boekingssysteem. Heeft u speciale wensen? Wij stellen voor u een persoonlijk sloeparrangement samen en u ontvangt van ons een offerte op maat.

Reserveren

Bij ons kunt u het best een sloep huren door te reserveren. Reserveren voorkomt teleurstelling en bij slecht weer kunt u kosteloos afzeggen. Kies hier voor: