Sloep huren Den Haag

Sloep Huren Den Haag – Een sloep huren vlak bij Den Haag? Vlak bij Den Haag is het mogelijk om een sloep te huren. Soms vergeten we hoe dicht bij Den Haag de natuur zo mooi is, zoals op de Kagerplassen. Als je een sloep wilt huren vlakbij Den Haag dan is Warmond (direct aan de Kaag) erg goed bereikbaar. Heerlijk een sloep huren vlakbij Den Haag onze haven ligt direct aan de Kagerplassen in Warmond en vanuit hier ontdekt u de schoonheid van de Kaag, maar ook het oude centrum van Leiden ligt op slechts een half uurtje varen. Wist u dat? de grachten van Leiden pas geleden nog zijn uitgeroepen tot de bijna mooiste van Nederland. Alleen de grachten van Utrecht, Amsterdam, Leeuwarden en Gouda hoefde Leiden achter zicht te laten. Sloep Huren Den Haag

Voor het huren van een sloep is een vaarbewijs niet nodig, u krijgt van ons voor vertrek een uitgebreide instructie en laten u desgewenst een leuke vaarroute
zien over de Kagerplassen, Braassemermeer of de Westeinderplassen. Of richting de Vlietlanden bij Voorschoten. Of richting Leiden. U mag het zeggen u bent immers zelf de kapitein!

Mocht u een sloep gereserveerd hebben en het is onverhoopt slecht weer. Geen probleem dan kunt u kosteloos annuleren.

Mocht je een sloep willen huren dan ben je bij Olympia Charters op het juiste adres. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken vanuit Rijnsburg, Oegstgeest, Valkenburg, Den Haag, Wassenaar, Voorschoten, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Rotterdam,  Leiden, Hoofddorp, Haarlem, Vinkeveen, Uithoorn, Kaag en Braassem.

Een sloep huren, een sloepentocht, een Culivaart, is een leuke activiteit voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes en familiefeestjes.
TIP:Dit is natuurlijk ook leuk om iemand cadeau te doen, door middel van een sloepencadeaubon van Olympia Charters.
De Sloepencadeaubon is bij ons af te halen of eventueel online te bestellen via www.sloepencadeaubon.nl u kunt zelf ieder gewenst bedrag aangeven.

Wilt u een sloep reserveren klik dan hier