Motorboot huren bij Olympia Charters

Een motorboot huren bij Olympia Charters betekent dat u zonder vaarbewijs kapitein kunt worden op één van onze motorboten. Een motorboot huren is veel gunstiger dan het kopen van een motorboot. U hoeft zelf niets te regelen bij het huren van een motorboot : alleen 1 of 2 keer per jaar uw vakantie bij ons boeken en verder geen zorgen zoals onderhoud en winterstalling. Dus een vaarvakantie bij Olympia Charters biedt u wél de lusten, maar niet de lasten van een eigen boot.

Tips voor bij het huren van een motorboot

Omdat wij al tientallen jaren motorboot verhuur verzorgen, adviseren wij u met onderstaande punten rekening te houden. Ook als u elders een motorboot huren gaat. Zorg dat u een motorboot huurt bij een HISWA erkend verhuurbedrijf.
De HISWA bedrijven hanteren duidelijke en ook door de consumentenbond en ANWB goedgekeurde huurcontracten voor motorboten.

Varen op Motorboot zonder vaarbewijs

Heeft u geen vaarbewijs? Zelfs dan kunt u ook bij ons terecht om een motorboot te huren. Voor onze boten heeft u wettelijk geen vaarbewijs nodig. Wel krijgt u bij ons altijd instructie over het schip. Voor de minder geoefende kapiteins gaan we een uitgebreide proefvaart maken. Wij gaan hiermee door tot u, maar ook wij, een goed gevoel hebben om u alleen op pad te laten met uw gehuurde motorboot.

Eigen risico? Schade?

Onze motorboten zijn allrisk verzekerd, met een stukje eigen risico. Dit eigen risico moet u borg staan en betaalt u voor vertrek. In 99,9% van de gevallen is er geen schade en krijgt u bij terugkeer uw borg terug.

Prijzen vergelijken? Extra kosten?

Prijzen vergelijken is altijd moeilijk. Bij ons krijgt u een werfgebouwd schip, wat compleet is ingericht. Bij alle schepen is het beddengoed inbegrepen. U krijgt een goede instructie en zelfs een vaarinstructie. Bij een aaneensluitende huurperiode langer dan 1 week krijgt u korting op de tweede week. Wij hebben een spaarsysteem om trouwe klanten te belonen. Voor de overnachting in een jachthaven betaalt u tussen de € 10,00 en € 15,00 per nacht. Onderweg komt u beweegbare bruggen tegen. Bij een deel van deze bruggen moet u tol betalen van gemiddeld € 1,50 per doorvaart als u deze wilt passeren met uw gehuurde motorboot.

Voordelen motorboot verhuur bij Olympia Charters

– Geen vaarbewijs noodzakelijk
– Motorboot huren tegen lage kosten
– Jaren lange ervaring op het gebied van motorboot verhuur
– Onze haven is centraal gelegen in het Hollandse Plassen gebied

We hopen dat bovenstaande informatie uw eventuele vragen heeft beantwoord en dat u enthousiast bent geworden om voor het eerst op vaarvakantie te gaan.

Heeft u andere vragen of wilt u graag een jacht huren, mailt u ons via
info@olympia-charters.nl  of vult u ons formulier in.