Varen op de Kaag en Braassem

Vlakbij Amsterdam, Den Haag en Leiden bevind zich een vaargebied wat uniek is. Soms vergeten we hoe dicht bij huis de natuur zo mooi kan zijn als op de Kaag en Braassem.
Als u zelf geen boot heeft om dit te ontdekken dan is Warmond (direct aan de Kaag) goed bereikbaar. Bij Olympia Charters kunt u heerlijk een boot huren.
Vlakbij onze haven direct aan de Kagerplassen in Warmond ontdekt u de schoonheid van de Kaag, maar ook het oude centrum van Leiden ligt op slechts een half uurtje varen. Wist u dat? de grachten van Leiden pas geleden nog zijn uitgeroepen tot de bijna mooiste van Nederland. Alleen de grachten van Utrecht, Amsterdam, Leeuwarden en Gouda hoefde Leiden achter zicht te laten. Boot Huren Katwijk

Voor het huren van een boot is een vaarbewijs niet nodig, u krijgt van ons voor vertrek een uitgebreide instructie en laten u desgewenst een leuke vaarroute
zien over de Kagerplassen, Braassemermeer of de Westeinderplassen. Of richting de Vlietlanden bij Voorschoten. Of richting Leiden. U mag het zeggen u bent immers zelf de kapitein!

Mocht u een boot gereserveerd hebben en het is onverhoopt slecht weer. Geen probleem dan kunt u kosteloos annuleren.

Mocht je een boot willen huren dan ben je bij Olympia Charters op het juiste adres. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken vanuit Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten, Alphen aan den Rijn, Leiden, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem, Vinkeveen, Uithoorn, Kaag en Braassem.

Een boot huren, een sloepentocht, een Culivaart, is een leuke activiteit voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes en familiefeestjes.
TIP:Dit is natuurlijk ook leuk om iemand cadeau te doen, door middel van een sloepencadeaubon van Olympia Charters.
De Bootencadeaubon is bij ons af te halen of eventueel online te bestellen via www.sloepencadeaubon.nl u kunt zelf ieder gewenst bedrag aangeven.