Wilt u een sloep huren in Warmond?

Onze sloepenverhuur in Warmond biedt veel mogelijkheden. Kom bij ons een sloep huren in Warmond en ga gezellig een dagje het water op.
Vaar door het Unieke Hollandse Plassengebied, gelegen in het Groene Hart van Nederland. Neem een goedgevulde picknickmand mee, of leg
aan bij één van de vele restaurantjes onderweg. Het centrum van Leiden leent zich bij uitstek voor een boeiende tocht door de Leidse grachten.
Door de geringe doorvaarthoogte van onze sloepen kunt u onder de meeste bruggen van het centrum van de stad doorvaren.

Reserveren

Bij ons kunt u het best een sloep huren door te reserveren. Reserveren voorkomt teleurstelling en bij slecht weer kunt u kosteloos afzeggen. Kies hier voor:

Compleet uitgeruste sloepen huren

Alle motorboten en sloepen zijn voorzien van kussens, een buiskap en voldoende bergruimte onder de banken. U krijgt een waterkaart van het vaargebied en het centrum van Leiden, en voor de kinderen zijn zwemvesten beschikbaar.
Natuurlijk is er ook een anker en een zwemtrapje aan boord. Een sloep huren wordt dan ook voorzien van alle gemakken!

Ervaring niet noodzakelijk

Ervaring is niet noodzakelijk, u krijgt uitvoerige instructie en een proefvaart bij vertrek. Voor het huren van een sloep geldt een minimum leeftijd van 21 jaar. Legitimatiebewijs verplicht.

Het Vaargebied voor onze sloepen

Warmond  ligt als parel midden in het Groene Hart van Nederland, centraal gelegen tussen Amsterdam en Den Haag. Zodra u de trossen losgooit, geniet u van een onvergetelijke vaartocht over de Kagerplassen, het Braassemermeer, de Westeinder Plassen of door het centrum van Leiden.
U kunt uw dagje varen thuis alvast voorbereiden met de handige App van het Sloepennetwerk. Met deze App heeft u alle informatie over watersport en recreatie op en rond de Kagerplassen in uw zak! Handige informatie over bedrijven en locaties, zoals zwemstrandjes, aanlegsteigers, restaurants, duiklocaties, openbare eilanden, toiletten en watersportwinkels vind je makkelijk via de handige filter.
Daarbij kunt u ook diverse routes op de plas en in de omgeving tonen.

Bekijk voor u in de boot stapt wat de mogelijkheden zijn en sla locaties op in favorieten. Eenmaal in het gebied ziet u een zelf gekozen icoontje op de kaart waar u bent en kunt u een persoonlijk profiel aanmaken, om anderen te laten zien waar u bent.