De Olympia 34 de ideale boot voor een vaarvakantie in Nederland !

Beleef een vaarvakantie in nederland van uw leven en ervaar de vrijheid op het water. Stap aan boord van onze luxe, modern gelijnde en comfortabele Olympia 34. Voorzien van een machtige open kuip met cabriokap en lage doorvaarthoogte (2.50 m), de ideale schepen voor een bemanning van 4-6 personen.

Deze stoere, stalen Motorkruisers van 10,80 m lang en 3,90 m breed hebben slechts een doorvaarthoogte van 2,50 m. Overal in het schip heeft u een royale stahoogte van 2 m. De schepen zijn voorzien van een riante salon met ramen rondom, een groot glazen schuifluik boven en schuifraam naast de stuurstand, alles voorzien van dubbel glas voor een aangenaam verblijf aan boord van het vroege voorjaar tot het late najaar.

Openslaande deuren geven u vanuit de salon toegang tot de heerlijke achterkuip met vaste banken en middels de kuipdeur tot het riante zwemplateau met vaste zwemtrap. De schitterende kuiptent/cabriokap zorgt voor eventuele beschutting.

Een betrouwbare 75 PK dieselmotor zorgt voor de voortstuwing en uiteraard maken de boeg- en hekschroef het aanleggen wel heel erg makkelijk.Voor in het schip bevindt zich de Kapiteinshut met een riant Frans bed, een 2e afgescheiden hut met twee 1-pers. bedden en de dinette in de salon kan worden omgebouwd tot een groot 2-persoonsbed. De kombuis is voorzien van warm en koud stromend water, 4-pits gascomfort, oven, koelkast en een complete keukeninventaris.

Badkamer met gescheiden toilet en douche.

Bij Olympia Charters vaart u met fraaie, schone, goed onderhouden en veilige schepen die voldoen aan alle kwaliteitseisen van de huidige moderne tijd. De schepen zijn smaakvol ingericht met complete inventaris incl. beddengoed.Techniek en veiligheid: Brede gangboorden rondom met veilige rvs railing, walstroomaansluiting, stopkontakten 12V en 220V. Verwarming, LCD TV met DVD, radio/CD, vuilwatertank, dieptemeter, kompas, anker met ankerlier, Raymarine GPS + kaartplotter, zwemvesten, waterkaarten, Almanak en verrekijker.

Indeling Olympia 34 Cruiser

Plattegrond Olympia 34 Cruiser

Openslaande deuren geven u vanuit de salon toegang tot de heerlijke achterkuip met vaste banken en middels
de kuipdeur tot het riante zwemplateau met vaste zwemtrap. De schitterende kuiptent/cabriokap zorgt voor
eventuele beschutting.

Voor in het schip bevindt zich de Kapiteinshut met een riant Frans bed, een 2e afgescheiden hut met twee 1-pers.
bedden en de dinette in de salon kan worden omgebouwd tot een groot 2-persoonsbed.

De kombuis is voorzien van warm en koud stromend water, 4-pits gascomfort, oven, koelkast en een complete keukeninventaris.

Tevens heeft dit prachtige schip een badkamer met gescheiden toilet en douche.

Technische gegevens:

Lengte 10.80 m
Breedte 3.90 m
Diepgang 1.10 m
Doorvaarthoogte (zonder mast) 2.40 m
Stahoogte 2.00 m
Motor VW 75 PK
Drinkwater 500 l
Diesel 600 l
Vuilwater 275 l
Boeg en Hekschroef elektrisch
aantal slaapplaatsen 4+2
Elektrisch systeem 220 V
Huurmogelijkheden:
Week: Vrijdag 14.00 – 17.00 tot Vrijdag 09.00 uur
Maandag 14.00 – 17.00 tot Maandag 09.00 uur
Weekend: Vrijdag 14.00 – 17.00 tot Maandag 9.00 uur
Midweek: Maandag 14.00 – 17.00 bis Vrijdag 09.00 uur
Prijzen Vaarseizoen 2021
Om een vaarvakantie in het hoogseizoen  voor onze klanten nog aantrekkelijker te maken, hanteren wij slechts één prijs gedurende het hele seizoen. Ons seizoen loopt van begin april tot midden oktober.
Week 1750,–
Weekend 1250,–
Midweek 1000,–

Nu boeken
Legende Charterplanner
DISCLAIMER: Wij streven ernaar u correcte en tijdige informatie te geven, maar aan mogelijke onjuiste of vertraagde informatie kunt u helaas geen rechten ontlenen. Wilt u zeker weten of het jacht van uw keuze op dit moment echt vrij is, belt of mailt u dan even!