Botenverhuur

Voor de verhuur van de mooiste boten gaat u naar Olympia Charters in Warmond. Onze botenverhuur overtreft uw mooiste wensen, wij verhuren prachtige boten, sloepen en jachten waarmee u er even heerlijk tussen uit kunt. Bekijk onze uitgebreide informatie over botenverhuur in Warmond  en boek ook een heerlijke vakantie of dagje uit op het water.

Olympia Charters heeft een prachtige vloot motorkruisers in de botenverhuur. Onze huur boten, sloepen en jachten zijn ideaal voor een heerlijke ontspannen vaarvakantie op de Nederlandse wateren of een onbezorgd dagje uit. Een vaarbewijs heeft u niet nodig, voordat u uit onze haven wegvaart met onze boten krijgt u een uitgebreide instructie van ons. Zo gaat u een zorgeloze vaarvakantie in Nederland tegemoet en zult u  helemaal tot rust komen door het kabbelende water. Met het door u gehuurde jacht kunt u varen naar plaatsen zoals: Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Purmerend , Uithoorn, Gouda of Utrecht. Aangezien wij verschillenden boten in onze botenverhuur programma hebben zullen wij ook, de juiste boot voor u in de botenverhuur hebben.

Naast de verhuur van onze jachten hebben wij ook een diverse sloepen en boten in de verhuur voor een dagje het water op te gaan. Deze sloepen zijn zeer eenvoudig te besturen waardoor iedereen hiermee overweg kan. Onze Weco sloepen zijn geschikt voor maximaal 8 personen, maar bent u met een grotere groep geen probleem wij verhuren ook de Seafury 700 voor 10 personen,de Seafury 730 voor 12 personen en ons vlaggenschip de Jan van Gent voor 18 personen.

Wilt u er ook even heerlijk tussen uit? Wilt u genieten van het kabbelende water? Boek dan één van de huurboten van de botenverhuur Olympia Charters. Met één van onze luxe motorkruisers uit onze botenverhuur heeft u de ideale vaarvakantie. Wacht dus niet langer en bel vandaag nog voor meer informatie over onze botenverhuur naar telefoonnummer: 071-3010043