Boot huren?

Bij Olympia Charters is een boot huren pas echt genieten. Onze vloot met Jachten, Boten en Sloepen is goed onderhouden en uiteraard zeer compleet uitgerust. Wij verhuren Motorjachten met slaapgelegenheid van 2 tot 12 personen. Onze Olympia Superkruisers zijn ideaal als u met een groep tot maar liefst 12 personen een vaarvakantie in Nederland wilt houden. Wilt u een Boot Huren met een kleiner gezelschap waar u wel op kunt slapen dan is onze Olympia 34 hier perfect geschikt voor.

Centraal gelegen haven

Voor iedere watersporter wat wils, wilt u gewoon een dagje een boot huren dan hebben wij diverse sloepen bestemd voor de sloepenverhuur. Onze centraal gelegen  haven in Warmond, direct aan de Kagerplassen, zorgt ervoor dat u heerlijke vaartochten kunt maken naar bijvoorbeeld het Centrum van Leiden, richting Katwijk kunt varen, of naar de Braassemmermeer of misschien wel de Westeinderplassen.

Klantgerichte service, veiligheid, een uitgebreide uitleg en natuurlijk schone boten staan bij ons hoog in het vaandel. Een boot huren bij Olympia Charters staat voor een onbezorgde vaarvakantie tegen de aantrekkelijke huurprijzen.

Bootverhuur

Wilt u voor een dagje een boot huren, maar weet u niet zeker waar u het best terecht kan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een boot huren in de buurt van Leiden of de Kaagse plassen kan bij ons eenvoudig gedaan worden. Voor een juiste prijs kunt u zich een zonnig dagje op het water begeven en even heerlijk ontspannen!

Een bootje huren kan uiteraard door heel Nederland gedaan worden. Toch hebben de Kaagse plassen en de kanalen in Leiden iets unieks, wat je pas echt zult merken wanneer je een boot huurt en tijdens een warme zomerdag door het water dobbert. De welbekende plassen zijn niet voor niets razend populair onder de bezitters van bootjes en sloepen. De wateren worden tijdens warme zomerdagen altijd druk bevaren, waardoor een gezellige sfeer op het water ontstaat. Hier kunt u tevens aanleggen en even heerlijk zwemmen! Een boot huren bij Olympia Charters heeft dan ook alleen maar voordelen!

Bij Olympia Charters kunt u tevens terecht voor meerdere soorten boten. Zo zijn er prachtige jachten voor grote groepen die gehuurd kunnen worden, maar zijn er voor kleinere partijen ook de mooiste sloepjes om door de Leidse grachten te varen.