Route 7:

Onze weekroutes kunnen maandag en vrijdag starten.

Dag 1:
Uw reis begint in de thuishaven van Olympia Charters in Warmond vanuit hier vaart u over de Kagerplassen en de Ringvaart voorbij Lisse en Hillgom naar Haarlem. In het oude centrum van Haarlem kunt u overnachten. U vaart deze dag ongeveer 3 uur.

Dag 2:
Vanuit het centrum van Haarlem vaart u richting de sluis bij Spaarndam, om vervolgens over het Noordzeekanaal door Amsterdam te varen richting Weespertrekvaart. Via de Weespertrekvaart vaart u naar Muiden. U vaart deze dag ongeveer 5 uur.

Dag 3:
Vanuit Muiden zakt u de Vecht af richting het centrum van Utrecht. In het centrum van Utrecht kunt u overnachten. U vaart deze dag ongeveer 5 uur.

Dag 4:
Vanuit Utrecht zakt u de Hollandse IJssel af richting Gouda.

Dag 5:
Vanuit Gouda vaart u over de Gouwe naar Alphen a/d Rijn om vervolgens over de Oude Rijn naar Leiden te varen. U overnacht in de haven Leiden.

Dag 6:
Als u de haven van Leiden verlaat vaart u terug over de Oude Rijn om Leiden heen naar Katwijk, in Katwijk kunt vastmaken en even uitwaaien op het strand. U kunt op slecht 5 minuten wandelen van het strand vastmaken. U kunt overnachten in Katwijk of in de thuishaven van Olympia Charters in Warmond. U vaart deze dag ongeveer 4 uur.

Dag 7:
Terugbrengen van de boot om 9.00 uur in Warmond.