Vaarroutes in Nederland

Omdat Warmond midden in het groene hart van Nederland ligt, is het dé perfecte locatie om een motorboot te huren. Dankzij de uitstekende waterverbindingen tussen de plassen ligt er een zeer groot watersportgebied voor u open met prachtige vaarroutes in Nederland. De grotere steden bieden allerlei culturele- en uitgaansmogelijkheden. De karakteristieke dorpjes, romantische rietkragen, stokoude dijkjes en werkende molens bezorgen u een onvergetelijke en unieke vaarvakantie. De tientallen jachthavens in dit gebied bieden volop ligplaatsen en uitgebreide faciliteiten.

Olympia heeft een aantal routes voor u uitgestippeld. Hieronder een voorbeeld:

Boven aan de pagina vind u nog meer routes.

ANWB Waterkaarten App

Indien u uw vaarvakantie perfect wilt voorbereiden met leuke vaarroutes in Nederland kunnen wij u de ANWB waterkaarten App van harte aanbevelen. De ANWB Waterkaarten app is inmiddels een begrip onder watersporters. De app bevat alle ANWB Waterkaarten van Nederland en alle informatie over vaarwegen, jachthavens en bedieningstijden van bruggen en sluizen uit de ANWB Wateralmanak 2. De app is geschikt voor Apple en Android!

De voordelen van de ANWB waterkaarten app voor Apple en Android op een rijtje:

  • Locaties van jachthavens en alle gegevens over jachthavenvoorzieningen in één keer inzichtelijk
  • Duidelijke gegevens over vaarwegen
  • Openingstijden van bruggen en sluizen
  • Voer een bestemming in en lees direct de vaarrichting, DTG, ETA en SOG af
  • Alle gegevens offline, dus geen dataverbinding nodig tijdens gebruik

Kosten downloaden van de waterkaarten app

Het downloaden van de App is gratis. Je krijgt tevens de mogelijkheid om de App 2 dagen gratis te proberen, daarna kun je een abonnement afsluiten. Je kunt kiezen uit abonnementen voor een week, maand of jaar. Afhankelijk van je vaarbehoefte sluit je eenvoudig gedurende de periodes dat je op het water bent een abonnement af.

  • week      –    €4,49
  • maand   –    €9,99
  • jaar        –  €38,99