• Jachtverhuur
  Jachtverhuur
 • Sloepenverhuur
  Sloepenverhuur
 • Catering
  Catering
 • Sloepen in Leiden
  Arrangementen

download folder

Olympia Charters – Verhuur van motorboten en sloepen

Wilt u een motorboot huren of sloep huren? Dan bent u bij Olympia Charters aan het juiste adres!

Motorboten

Olympia Charters - Motorboot verhuur

Bij Olympia Charters kunt een luxe boot huren voor een week, weekend of midweek. De motorboten bieden accommodatie voor 12 personen. Vanaf onze thuisbasis aan de Kagerplassen kunt u met onze motorboten leuke steden bezoeken als Amsterdam, Utrecht, Delft en Leiden. Geniet daarnaast van de prachtige natuur van het Groene Hart. De vele mooie plekjes zijn vanwege de geringe doorvaarthoogte van de kruisers makkelijk te bereiken. Naar de motorboten sectie.

Sloepen

weco-635-sloepOnze sloepen zijn uitermate geschikt voor een dagje uit met familie en vrienden. Maar ook met uw bedrijf kunt u bij ons een sloep huren. Leiden is vanwege haar grachten zeer aantrekkelijk om per sloep te bezoeken. Of u gaat lekker uitwaaien op de Kagerplassen, Braasemermeer of Westeinderplassen. De sloepen zijn zeer eenvoudig te boeken via ons online boekingssysteem. Wilt u een speciaal sloeparrangement? Wij maken voor u een offerte op maat. Naar de sloepen sectie.

Over Olympia Charters

Olympia Charters heeft al sinds 1977 een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons bedrijf hecht veel waarde aan goed contact met klanten. Ook zijn onze schepen zeer netjes verzorgd en schoon. Wij beschikken over een eigen afgesloten parkeerterrein en een servicedienst. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Olympia Charters.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Sloepen cadeaubon

 

meer weer

Volg ons op twitter

Volg ons op facebook