Maandag:
Uw reis start in de haven van Olympia Charters in Warmond u vaart over de Kagerplassen en de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder voor de eerste overnachting op de Westeinderplasen.
U vaart deze dag ongeveer 2,5 uur.

Dinsdag:
Vanaf de Westeinderplassen vaart u terug naar de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder langs luchthaven Schiphol naar het Nieuwe-Meer. Na de Nieuwemeersluis vaart u over de Kostverloren Vaart door Amsterdam richting Noordzee kanaal. Via het Oosterdok en de Oude Schans komt u op de Amstel hier blijft u door varen naar de Weesper trekvaart naar Weesp. Bij Weesp gaat u de prachtige Vecht op. U kunt overnachten in Vreeland bij een echte holllandse Kaasboerderij
„de Willigen". U vaart deze dag ongeveer 5 uur.

Woensdag:
Vanuit Vreeland zakt u verder de Vecht af richting Maarssen, het Amsterdam Rijnkanaal, het Merwedekanaal en de Hollandse IJssel brengen u in Montfoort om te overnachten. U vaart deze dag ongeveer 5 uur.

Donderdag:
Vanuit Montfoort vaart u over de Hollandse IJssel richting Gouda, vanaf hier vaart u over de Gouwe naar Alphen a/d Rijn om vervolgens over de Oude Rijn naar Leiden te varen. U overnacht in Leiden.
U vaart deze dag ongeveer 6 uur.

Vrijdag:
Terugbrengen van de boot om 9.00 uur in Warmond.